-
-
Any: 2005
Comarca: Garrotxa
Data: 28/07/20 00:23
Extraescolar
Hola ! Primer de tot agrair-vos per tot el que feu!
La meva consulta és que jo vaig a un extraescolar que m’agrada molt pero hi vaig amb por perquè allà hi ha una “amiga meva “ amb la qual ens vam barallar fa un any i ja no ens parlem. Es una persona q em fa molta por pq la veig superior a mi però no et sabría dir ben bé perquè. I clar quan hi vaig em sento incomode i no m’ho paso bé. La meva mare diu q em desapunti, però si ho faig deixaré q “ la meva amiga “ se’n surtí amb la seva i a més deixaré de fer una cosa q m’agrada molt. Creus que m’hauria de desapuntar o no ?
Gràcies !
Laia Sala
Laia Sala
Data: 29/07/2020 19:21

Hola!

Jo no puc valorar aquesta situació, crec que ets tu qui ha de posar-ho en una balança per poder prendre una decisió. 

Valora si ets capaç de gaudir de l'extraescolar sense tenir en compte la incomoditat, o bé si la incomoditat és tan gran que has arribat al punt de no gaudir d'allò que t'agrada. 

En el fons, tant és qui "guanyi", l'important és que tu estiguis bé, confiada, segura i facis allò que t'agrada. Mira per tu, val?


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: