-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 29/07/20 16:24
Ginecòleg i regla dolorosa
Boneees! Des de sempre que he tingut les regles molt doloroses (vomits , calambres, mal a les lumbars.. Etc) i m'agradaria poder anar al metge per si em poden donar alguna solució ja que ho passo molt malament, però no els hi vull dir als meus pares pq em fa vergonya i pq sé q ma mare troba q no és necessari anar al metge. Puc anar al metge sola i sense q els meus pares ho sàpiguen si tinc 16 anys?
Moltes gràcies per tot!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 30/07/2020 19:47

Hola,

No t'hauria de fer vergonya i si ho passes tan malament cada cop que tens la regla, és important mirar-ho. Sí que pots anar tu sola al metge. Pots dirigir-te a la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària (CAP) i demanar hora amb la llevadora perquè pugui valorar-ho i derivar-te a ginecologia en cas que fos necessari. És important que vagis a l'especialista i ho pugui valorar!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: