-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Ebre
Data: 31/07/20 21:16
novios i amics
HOLA, mira el que em passa es que fa poc vam coneixer a un grup de nens exactament 4, 2 de ells nomes som AMICS . Vaig al gra un ficarem de nom ros per no dir el seu jo emvaig declarar al ROS ell em va dir que no volia res, fa poc un dels seus millors amics em va dir q me estimava i si volia algo amb ell ell es l'amic de ROS jo s que si tinc una relacio amb ell el.l una ''AMIGA'' entree coetes pq es falsa senfadara llavors ns com reaccionarar ROS ho he dit a algunes amigues i man dit que vaigue de una que no passa res tu que maconselles??
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/08/2020 11:18

Hola!


El més important d'aquí és: a tu t'agrada aquest noi?


Si tots dos us agradeu i voleu tenir algun tipus de relació... endavant!! Quin problema hi ha?

Sigueu honestos amb les altres persones i expliqueu-los com us sentiu, així no podran pensar que heu intentat enganyar-los, val? 


Si llavors s'enfaden... serà el seu problema


Una abraçada! i molt bon estiu!!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: