-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/08/20 23:08
Himen
Hola!
Bé, fa un temps estava amb un noi amb el que anavem quedant i tal. Un dia a casa seva ens vem excitar molt i tot i que no va haver-hi penetració crec que se’m va trencar l’himen al fer-me dits. En el moment no ho vaig notar, però després a casa al fer pis em va sortir sang. També he notat que després al fer-me dits ho noto menys sensible i com més espai cap endins jaja. Així que suposo que sí que se’m va trencar.
La qüestió és que no sé si ara haig de fer algo o anar al ginecoleg o no sé. També em fa moltíssima vergonya dir-li a la meva mare ja que ni coneix al noi ni res.
No sé si em podrieu ajudar a resoldre el dubte :)
Helena Angel
Helena Angel
Data: 12/08/2020 11:23

Hola,

És possible que amb la masturbació si va introduir els dits dins la vagina fracturés completament o parcialment l'himen. No cal que facis res, si vols anar a la ginecòloga endavant però si no has sagnat més i no sents molèsties, no passa res. 

Pel que fa a explicar-ho a la teva mare, no és necessari si no vols, si vols explica-ho, sinó no. El que a tu et faci sentir més còmode i en funció de la relació que tingueu entre vosaltres.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.