-
-
Any: 2002
Comarca: Terra Alta
Data: 06/08/20 00:46
BISEXUALITAT ¿?
Fa cosa d'un any vaig adonar-me de que no era 100% hetero, que m'atreuen tant els nois com les noies. La majoria de gent que em coneix ho sap i parlem del tema, però la meva família no està assabentada i no se si els hi hauria de dir o no ja que no parlem gaire sobre aquests temes. Crec que no em considero de cap col•lectiu (LGTB+), ja que crec que es fan veure massa i no vull ser el centre d'atenció per estimar algú del mateix sexe que jo, tansols soc una noia que li agraden tant nois com noies.
A l'hora del sexe, soc verge i tinc por. Molts dels meus amics i amigues ja ho han fet i no es que tingui pressa pero no se quan s'està preparada. M'ho he imaginat amb els dos sexes i no se si es que soc asexual o la societat m'ha inculcat malament els pensaments. Amb un noi crec que seria més a lo bruto, és a dir pim pam i s'acabat. A mi ara per ara crec que m'agraden més les noies que els nois, però a l'hora de fer-ho m'agafa "repelús", osigui crec que seria molt més bonic, tendre i amb més sentiments però l'acte del coit no em transmet sensacions agradables.
Soc asexual o estic confosa?

Moltes gràcies
Helena Angel
Helena Angel
Data: 12/08/2020 11:28

Hola,

Potser igual que amb l'orientació sexual no cal que et posis una etiqueta o que determinis ara què t'agradaria o com t'ho imagines, potser senzillament has de poder sentir, sigui el que sigui, i anar fluint amb les sensacions que et transmeti l'altre persona. 

La sexualitat és un procés d'autoconeixement i de coneixement de l'altre persona, per tant, al ser un procés no és quelcom estàtic. 

No et pressionis, escolta't i en funció d'axiò actua, explica, explora i experimenta, sense judicis ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.