-
-
Any: 1988
Comarca: Barcelonès
Data: 06/08/20 18:50
Vull coneixer gent
Hola bona tarda resulta que ja us vaig escriure i la resposta wue en vau donar no em va ajudar massa necessito conéixer gent de la meva edat tinc 22 anys.

M'agradaria conéixer gent per algunes xarxes socials. Per poder xerrar i si es pot doncs quedar.
També vull proposar una cosa que podrieu fer dins del web Adolescents.cat, la idea es que podrieu crear un apartat on la gent es registri i crei el seu perfil d'adolescents i pugui posar en la rescripció que busca en un amic/ga o en la nova amistat i també en un altre apartat els seus hobbies i descripció personal i llavors que hi hagi un xat per poder parlar i tal.

Que us sembla la idea?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/08/2020 18:08

Hola!


El consultori no és l'espai per conèixer altres persones, sinó per resoldre dubtes i tenir l'assessorament d'una persona especialitzada en el tema. L'única opció per conèixer gent és moure's en diferents ambients i buscar activitats que puguis tenir en comú amb altres persones. Això vol dir que durant un temps has d'estar actiu i apuntar-te a moltes activitats, per anar coneixent persones diferents amb les que puguis quedar-hi més endavant. 


Pel que fa a la teva proposta, ho passo als redactors d'Adolescents.cat perquè la puguin valorar ;)


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: