-
-
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 14/08/20 08:21
Gay
holaa, soc un noi homosexual i tinc curiositat per saber sobre les lavativas, la pràctica que fan els passius homosexuals abans del sexe

com puc comprar (sense que els meus pares se n'assabentin xd) l'objecte aquell per fer la "lavativa" (o enema)? Fer "lavativas" va malament per l'intesti? És recomenable fer-s'ho?

moltes gràcies😊
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 14/08/2020 22:52

Hola,

En principi les lavatives no són perilloses, però s'han de seguir unes mesures d'higiene per evitar infeccions i per no fer-te mal.

El més recomanable seria que poguessis acudir a la Tarda Jove del teu Centre d'Atenció Primària (CAP) i que t'informin de les opcions que disposes. 

Et recomanem que abans d'anar-hi truquis al teu CAP per poder saber si amb la situació de la COVID-19 hi ha Tarda Jove o no.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: