-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 16/08/20 02:04
ansietat
hola! em sembla que podria estar passant per algun tipus de depressió lleu, ja que em sento bastant depre i tot i que ho intento trobo que no estic millor, magobio i no tinc gaires forces, només em ve de gust estar estirada tot el dia. no li he dit a ningú ja que la idea d’anar a un psicòleg em fa molta por perquè me mare ho es i nse com dir-li.
per altra banda he patit recentment alguns atacs d’ansietat, l’any passat en vaig passar alguns i m’agradaria saber com posar-li remei. gràcies per la vostre ajuda!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 18/08/2020 20:21

Hola!


Si la teva mare és psicòloga és la primera que entendrà la teva necessitat d'anar a un especialista per ajudar-te! Confia en ella!!

Tothom passa temporades on se sent més baix anímicament i no passa res. Pot ser un moment perfecte per fer una mirada interna i centrar-se en un mateix. A vegades estem tant pendent dels altres que ens oblidem de nosaltres, no trobes?


Pel que fa a l'ansietat, la nostra recomanació és la mateixa: explica-ho a la teva família, confia-hi i deixa que et puguin ajudar. L'amor es demostra en els moments complicats, aixi que deixa't cuidar. 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: