-
-
Any: 2006
Comarca: Bages
Data: 16/08/20 13:56
Pits tubulars
Hola!!! Ja fa un temps que noto que els meus sostenidors potser no són els més adecuats pels meus pits. Per això, he decidit buscar els diferents tipus de pits que existeixen, per així poder buscar quins sostenidors m'anirien millor. Al buscar m'ha sorprès bastant el fet de que la descripció de pits que més s'asembla als meus són "els pits tubulars". Llavors he estat buscant més informació sobre els pits tubulars i efectivament crec que són el tipus de pit que jo tinc. He llegit que els pits tubulars són un desemvolupament incomplert dels pits que algunes dones pateixen. Si que és veritat que jo només tinc 14 anys i que suposo que els meus pits no s'han acabat de desembolupar (o potser si, no ho sé), però jo crec que la forma dels meus pits ja és definitava, soposo que seran per sempre uns pits en forma tubular i molt separats entre si per tota la vida. Per sort he llegit que aquest tipus de pit no provoquen cap problema físic, només pot provocar problemes psicològics, inseguretat... Ara que ser això intentaré aceptar els meus pits i no enfornsar-me per no agafar problemes psicològics ni més inseguretats de les que tinc jejejeje.

La qüestio és que us volia demanar si em sabrieu dir quin tipus de sostenidor em pot anar millor. Clar, a mi els sostenidors que més m'agraden són els que li donen com una forma més rodoneta als meus pits, el problema és que els sostenidors que jo utilitzo tenen les dues copes com molt juntes i per això em molesten una mica. Jo necesitaria uns sotenidors que tienguessin les copes com més separades, però no sé si exiteixen uns sostenidors amb les copes separades i que et donen una forma com rodondeta als pits. Alguna idea???
Helena Angel
Helena Angel
Data: 19/08/2020 19:49

Hola, 

Quin gran treball t'autoacceptació estàs fent, enhorabona! 

Malauradament no sabem dir-te quins tipus de sostenidors t'anirien bé, de fet possiblement anirien bé els que comentes que creus que et farien sentir més còmode. Potser podríes acostar-te a alguna botiga especialitzada en roba interior, alguna corseteria, etc... és possible que el tallatge i les formes de les botigues més comercials no s'adaptin al que busques. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.co


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.