-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 16/08/20 21:24
POSSIBLE EMBARAS?
A veure us explico, amb el meu millor alic stem d lio i donsc poc a poc anem fent mes coses a part de liarnos... ahir nit vem fer dits i paja i tal...
Dons una de les pajes no li vaig fer amb la ma sino... moventme damunt dell(com si follessim vamos) ell es va correr i desores jo ja hem vaig apartar (anavem amb roba interior) el seu semen es va quedar als calçotets intueixo i aquestes coses...llavors si va passar nomes aixo... es impossible qiedarse embaraçada ni res no?

Sé que sona molt xorras... pero mai he ti gut cap educacio sexual i magradaria q hem dihuessiu de quines maneres si q pots tenir risc de embaras real i quan no .
I igual amb ETS...
Gràcies
Helena Angel
Helena Angel
Data: 19/08/2020 20:05

Hola,

Amb el que expliques les probabilitats d'embaràs són pràcticament inexistents. Hi ha risc d'embaràs sempre que hi hagi penetració sense preservatiu (hi hagi ejaculació o no), i sempre que l'ejaculació es produeixi a l'entrada de la vagina, a prop de l'anus o vulva. 

El risc de contraure alguna ITS dependrà de si sou portadors o no, però dependrà específicament de cada ITS ja que algunes es transmeten per contacte i altres per fluid. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.