-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 20/08/20 23:55
Són coses de l'edat?
Hola!!
Us explico, tinc 14 anys i no tinc caderes, crec que no es algo genètic perque ma mare té molta cadera però jo no tinc gairebé res. Em va venir la regla a l'estiu de cinquè de primaria, així que no se si em creixerà mes, igual que els pits (tampoc tinc masses però això més igual). A més estic molt acomplexada perquè tinc una bessona la qual molta gent em diu que ella és més guapa, més cul,més prima, més guapa de cara, etc. Estic farta de que em comparin per que a causa d'això jo també he començat a comparar-me, hi ha roba que jo no em poso perquè crec que a mi no em ueda bé però a ma germana si, i la gent em diu, però si sou iguals!!
M'encantaria que em contestesiu i m'ajudesiu a deixar de comparar-me i de pas explicar-me si es normal que encara no tingui cadera, moltíssimes gràcies!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: