-
-
Any: 1994
Comarca: Anoia
Data: 24/08/20 12:24
El nen
Hola poso el nen de títol però no té res a veure. Feia anys que no sabia res d'una noia, ella es considera amiga meva però per mi no.
Em va proposar fer un triu amb la seva parella... ja li vaig dir que no, però ara no em para de demanar per quedar jo no sé dir-li que no. i em fa estar molt malament quedar amb ella....d e fet penso en prendre'm pastilles per haver de quedar amb ella.. no en tinc gens de ganes...
Laia Sala
Laia Sala
Data: 28/08/2020 16:43

Hola!


Si tu no tens ganes de quedar-hi, no ho facis. 

Respecta't a tu mateixa i escolta el que sents. No passa res per voler mantenir distància amb una persona, hi tens tot el dret. L'important és que siguis honesta (amb tu i amb ella). 


Si prefereixes que us doneu un temps o que vols tallar aquesta relació d'amistat, diga-li. Potser li costarà acceptar-ho al principi, però la teva sinceritat t'ajudarà a sentir-te més forta i més valuosa. 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: