-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 27/08/20 21:33
Trastorns alimentaris i psicòlegs
Hola! Fa bastant que crec que tinc problemes amb el menjar, i volia saber si un psicòleg et pot diagnosticar trastorns alimentaris. Gràcies
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 28/08/2020 13:46

Bona tarda guapa!

Primer de tot moltes gràcies per confiar en nosaltres i explicar-nos el que et preocupa! Ets molt valenta de ser conscient que tens problemes amb el menjar i demanar ajuda!

El que et recomanem és que et posis en mans d'un professional (un psicòleg) que t'ajudi a gestionar la situació per la qual estàs passant, perquè tal i com ens preguntes SÍ que et poden ajudar.

Ja que has escrit per aquest portal demanant ajuda , i si necessites parlar-ne més, et proposo que et posis en contacte amb l'Associació Contra l'Anorexia i la Bulímia (a partir de l'1 de Setembre). Actualment estem oferint un servei gratuït d'acollides telefòniques. Són trucades on pots explicar tot alló que et preocupa i et fa patir, un espai reservat per poder desfogar-te i explicar aquelles coses que sents que no pots dir a ningú. Una de nosaltres (psicòlogues) t'escoltarem i si cal et podem donar alguna pauta per poder portar tot això de la millor manera. El telèfon és 934549109

Esperem la teva trucada! una abraçada!

Neus Colell

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: