-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 27/08/20 23:20
realment TINC POR
La nostra família sempre ha comprat en una botiga que esta al costat de casa nostra, sempre tot ha anat bé, súper amables fins que va arribar un HOME i realment això es important perquè és un home no un NOI. El tema es qu ell sempre m'ha tractat com amb un carinyo especial i jo estava com súper contenta i agraida de que fos tan amable només amb mi, va arribar un moment en el que cada vegada que anava a comprar alguna cosa no parava de mirar-me de dalt a baix com un acosador mentre reia. Va arribar un moment en el que sempre intentava esquivar-lo o canviar de camí per tal no trobarme'l. Abans pensava que només volia ser amable i ja esta. Però la cosa es que un dia ell es va adonar que intentava ignorar-lo o esquivar-lo i va decidir fer això: El meu germà i jo vam anar a comprar en aquella botiga i jo li vaig dir al meu germà que entrés ell per que no volia veure'l, que passa? que el senyor, deu tenir uns 44, coneix el meu germà i em va veure que estava fora. Aquell dia diguem que jo anava amb una roba molt apretada, massa. Ell va sortir a fora i no deixava de mirar-me, però era d'aquelles mirades que notes que alguna cosa no va bé saps?jo mirava cap un altra costat dissimulant mentre el veia a través d'un mirall. Em vaig aixecar per marxar fins que em va posar la mà on no devía. Em vaig quedar paralitzada, no vaig reaccionar, ho va veure molta gent però ningú va fer res. Ara penso, que passaría si em quedés a soles amb ell, que passaria si em poses roba massa curta i me'l trobés. Que cada vegada que em veu se li empina!! si està calent que miri porno o algo però que no vagi acosant a les noies menors! perdó si m'altero però hauria d'explicar-li això a algú? es que em vaig traumatitzar bastant i ara em fa por. Pot ser em dieu que vagi a comprar a un altre lloc però literalment es impossible. Es l'única tenda que tenim al costat on comprem fa mes de 15 o més anys. Si us plau que hauria de fer?
Moltes gràcies i aprofito però dir-vos que esteu ajudant a molts adolescent, gràcies!! :)
Laia Sala
Laia Sala
Data: 28/08/2020 17:14

Hola!


El que et recomanem és que no callino callis i ho expliquis a la teva família. No estàs fent res malament, vesteix com a tu t'agradi i com tu vulguis! Només faltaria!!La seva conducta no té a veure amb la roba que portes. L'únic responsable és ell. 


Explica-ho a casa i demana'ls ajuda, no cal que afrontis sola aquesta situació. Demana ajuda i si hi ha alguna altra acció d'abús o agressió sexual, busqueu assessorament per denunciar-la (o valoreu si pots denunciar la que ens has descrit).


Entre totes i tots et donem suport, 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: