-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 31/08/20 12:53
Desubicada
Aquest estiu encara amb el coronavirus, he viscut moltes experiències noves, he pogut provar coses, estar amb gent nova que m’ha obert la ment i he pogut veure les coses des-de diferents punts de vista, i ara, estic feta un embolic en tot, no se on estan els meus límits, tampoc ser el que vull, perquè sempre he sigut una noia que ho tenia tot molt clar però a la vegada sentia que no estava vivint la vida que jo volia.
No sé que fer. Algun consell?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2020 10:21
Hola!

Doncs potser la resposta és que no hi ha resposta. És possible que com que ho tenies tot planificat no tenies opció de viure experiències més improvisades. Aquest estiu les has viscut, genial!! La sensació és rara però sembla que és agradable (per la consulta que ens escrius).

Espera unes setmanes per poder col·locar tot el que has viscut i après, accepta els canvis i la incertesa. Potser necessites un temps per poder tornar a valorar els teus límits ;)

És un procés molt xulo, gaudeix-lo!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: