-
-
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 01/09/20 14:46
Regla
Hola! Tinc 15 anys i fa aproximadament 1,5 anys que em va venir la regla per primer cop. Aquest mes se m'ha retardat molt la regla (uns 15 dies), es normal o m'hauria de preocupar??
He buscat que aixo es deu també amb els horaris, l'alimentació....
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/09/2020 09:28

Hola! Si al final t'ha vingut la regla no tens de què preocupar-te :) Els primers anys la menstruació no acostuma a ser regular i els períodes són diferents en totes les noies. A més, aquest any amb el confinament i la crisi sanitària moltes noies han tingut retards en la menstruació. El canvi d'horaris i l'estrès poden trastocar el nostre cos.

De totes maneres i mai has anat al ginecòleg pots aprofitar per fer-hi una visita!

Gràcies per utilitzar el consultori, una abraçada :)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge  



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: