-
-
Any: 1994
Comarca: Alt Urgell
Data: 01/09/20 16:05
Nenes
Hola, he posat aquest títol per mi, en realitat seria "noiii 3", ja vaig fer 2 consultes , el cas és que vam dir de quedar x finals d agost però ell em va dir si podia x se mare, pq l ha de cuidar, li vaig preguntar i com quasi sempre em va dir que no podia quedar i jo li vaig cntestar que era pq no volia quedar amb mi.. i ell em va dir que si no entenia que li podia passar algo a se mare.. i després li vaig començar a dir que ho sento..que tenia raó o algo aixins.. i jo m havia pres la medi x anar a dormir i estava mig drogada i li vaig enviar un video super penós... I després li vaig demanar disculpes pel video que era penós i que com estava se mare. I que ja no li diria res més. I ell ja no em va cntestar més... I ahir li vaig dir si estava enfadat amb mi. I no em va cntestar.. i avui hem tornat al lloc que anem i li he preguntat si estava enfadat amb mi i m ha dit com raro que no. Però és evident que algo passa...
Després jo m he agobiat i a l activitat que estavem fent jo he començat a guixar el paper... Davant d ell... Esk mai em tornarà a parlar?...bff..
I em venen ganes de prendre tota la meva medi de psiquiatra tota la que tinc...esk ja porto un temps aguantant. I la veritat és que ningú m entén.. i porto tota la vida igual.. la meva vida és una merda.. ptser no he tingut un traume. Tot i que a la eso vaig passar bullying i el meu pare és com un maltractador psicològic i nse la meva família la odio i quasi no tinc amics i a ningú li caic bé. I acabo allunyant a tothom de mi.. i a sobre la meva psico em dóna hora cada molt temps i ara pel covid és per telèfon.. (ja li he dit pq no em dona hora abans i diu que no em te abans però és mentida, és pq no ho veu necessari..)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2020 10:23
Hola!

I si li deixes uns dies de marge a aquest noi?

Sembla que va quedar una mica dolgut per la teva reacció i potser necessita un temps per reduir la seva ràbia i poder pensar en claredat. 
Quan estem enfadats generalment no ens ve de gust veure la persona que ha provocat aquesta ràbia, així que et toca respectar el seu espai. 

D'aquí uns dies, intenta tornar a parlar amb ell, a veure com està i si podeu parlar-ho tranquil·lament per tal que cadascú assumeixi la seva responsabilitat en aquesta discussió. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: