-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 03/09/20 00:56
Asexualitat
Tinc una amiga que em mola i no li he dit el que sento. Ella diu que creu que està en una fase asexual. Es per això que no m'hi he confessat. La meva pregunta és, es possible que una persona tingui una època asexual?
No se si oblidar-me del tot, o esperar a que superi aquesta fase i desprès dir-li el que sento.... AGH! estic confosa, ajjajajaja
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/09/2020 09:22
Hola,

Que senti que és asexual no significa que no pugui enamorar-se. Són coses diferents. Pot ser que la teva amiga s'estigui descobrint i estigui en un moment de dubtes, d'entendre que li passa sexualment, etc.

Dir-li ara o esperar a dir-li el que sents per ella, és decisió teva. Pensa si és un bon moment, com ho rebrà, que sents tu que has de fer, etc.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: