-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 09/09/20 03:41
No sé què em passa
Bon dia, tinc una relació a distància amb la meva parella que fins ara portava bastant bé. Sempre li he dit jo de quedar i per diferents raons moltes vegades acabavem deixant-ho per més endavant. Fa uns dies que vam parlar que no només ho havia de dir jo, i vam dir que era cosa dels dos, però quan ella ha començat a demanar per quedar, hi ha una part meva que em diu que no hi vagi, i no sé per què em passa això perquè me'l estimo moltissim i tinc ganes de veure-la, però em bloquejo i de cop aquestes ganes marxen.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/09/2020 09:58
Hola!

Doncs aniria bé que analitzessis aquesta negativa que t'apareix. Són ganes de "venjança" perquè l'altra persona se senti com tu, o és "por/inseguretat" a que alguna cosa falli?

Analitza el que sents per ella i escolta els teus sentiments. Quan quedis amb ella, segurament tindràs una resposta ;)

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: