-
-
Any: 2005
Comarca: Osona
Data: 10/09/20 13:53
Imatge
Hola! Abans de la quarentena semblava una noia anorèxica, ja que se'm marcaven molt les costelles, però ara després de la quarentena he tornat a un cos "normal" i ara em veig millor que abans, encara que hi ha molts dies en què em noto grassa. És normal?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2020 09:25
Hola guapa!
Primer de tot, gràcies per escriure’ns!

Com me n’alegro del que ens comentes: “ara em veig millor que abans”! Sentir-nos a gust amb el nostre cos és molt important, no el podem canviar pel que l’hem d’acceptar i agradar-nos! 

Les emocions influeixen molt en com ens veiem, t’ha passat alguna vegada que et veus al mirall i et sents bé i el dia següent no t’agrades? El cos ha canviat? No, el nostre cos i nosaltres som les mateixes, segurament no estarem igual d’ànims que l’altre dia i per això ens veiem diferent! 

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Judit Àvila, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: