-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 11/09/20 00:26
Comprar condons
Hola!

Fa dies que em pregunto si hauria de portar condons "per si un cas" a sobre. No tinc parella i tampoc he practicat cap tipus de pràctica sexual però no vull que arribi el dia de fer-ho i m'agafi desprevingut i desprotegit.

Tampoc he parlat amb els meus pares, no perquè em faci vergonya o por sinó perquè penso que la sexualitat la comparteix cadascú amb qui vol en tots els aspectes. Prefereixo preguntar desde l'anonimat. Tot i també penso que si els hi amago tard o dora s'acabaran adonant. Per tant vull prendre primer una decisió abans de parlar-ho b ells.

Hauria de portar preservatius a sobre "per si un cas"?

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/09/2020 08:28

Hola! Doncs la veritat és que això depèn de tu. Si vols pots comprar preservatius i tenir-los guardats a casa. Però evita portar-los sempre a sobre (maleta, moneder, etc), doncs els preservatius no aguanten canvis de temperatura ni l'impacte del sol i poden fer-se malbé. El millor és tenir-los guardats en un calaix a casa! 

De totes maneres pensa que el dia que realment els necessitis sempre ets a temps d'anar-los a comprar! Això és decisió teva :)

Gràcies per escriure'ns!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: