-
-
Any: 2008
Comarca: Baix Camp
Data: 12/09/20 16:17
Regla i sexe
Tinc un dubte. Es mes recomanable tenir relacions sexuals dies abans de tenir la regla, despres... no entenc aixo dels dies fertils. Entenc que si es fa amb condo no em quedare embarassada pero llavors no entenc perq es recomana x moment o altre!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/09/2020 10:27
Hola, 

Si utilitzes preservatiu no cal tenir en compte el moment fèrtil. El moment fèrtil correspon a l'ovulació, l'ovulació més o menys passa 14 dies abans que et baixi la menstruació, tot i que també dependrà de com siguin els teus cicles. Sovint es nota un canvi en el fluxe vaginal, es diu que està com una clara d'ou, més abundant i transparent que la resta de dies del cicle.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: