-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 12/09/20 19:15
Estancada al passat
Fa uns anys vaig coneixer a una persona i des de llavors que la tinc en ment quasi cada dia, magrada molt. Al principi ens portavem super be i fins i tot em tirava indirectes fentme veure que ell tambe estava colat per mi, pero amb el temps ens vam anar distanciant ja que no coincidiem. Des de llavors que no soc capaç de coneixer a altres nois, perque nomes vull estar amb ell. Fa uns mesos vaig començar a parlar amb un que em transmet molta confiança i carinyo i em fa sentir be, pero torno al tema de sempre. Com puc deixar de sentirme aixi? Porto anys esperantlo i sento que encara hi ha possibilitats perq torni a mi, em queda una petita esperança, pero em fa por que no torni i vagi descartant totes les oportunitats, pero es que no ho puc controlar i mesta fent sentir fatal...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/09/2020 09:27
Hola!

Fixa't, si el teu cervell encara té l'esperança que algun dia "torni"... com vols oblidar-lo i poder centrar-te en altres persones?

Per oblidar algú, el més important és voler oblidar-lo i tancar realment aquest capítol. 

Valora què esperes d'aquesta persona i què t'ha aportat realment. Valora quanta energia li vols dedicar, si la mereix i fins quan estàs disposada a esperar. 

Tu et marcaràs el teu ritme. El dia que decideixis deixar-la anar, podràs començar a pensar en altres persones... 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: