-
-
Any: 2002
Comarca: Solsonès
Data: 14/09/20 21:19
Ajudaaaa! :(
He començat 2 de batxillerat i em costa molt relacionar-me i aixo fa que només tingui una amiga, el cas és que aquesta amiga repeteix 1r de batx. Jo estava molt ilusionada en començar 2n pero ara estic bastant angoixada i desilusionada.
Nose com tornar a tenir aquella emoció al començar el curs. Em podrieu ajudarr??
Moltes gracies!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/09/2020 09:28
Hola!

A vegades pot passar, que la por per algun tema (per no tenir amb qui relacionar-te) fa que la resta d'emocions (la il·lusió de començar un curs) quedin amagades. 

Des del consultori et recomanem que intentis conèixer una mica més els teus companys/es de classe. Segurament alguns ja els coneixes, però d'altres potser tenen alguna sorpresa inesperada!

Per altra banda, fes una petita llista dels aspectes positius d'iniciar el nou curs. Per exemple tenir una rutina, sentir-te productiva, aprendre, fer activitat física... T'ajudarà a centrar-te en algunes coses agradables de l'inici de curs ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: