-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 20/09/20 16:52
Segur que tinc amigues?
Hola, el meu problema és que tinc amigues però hi ha vegades que inconscientment m'aparten o tinc la sensació de que no confien en mi com les altres, se que no puc ser agradada per tothom però tinc la sensació de que en realitat no volen ser amigues meves encara que se que no es així ...
Se perfectament que m'estimen però no puc evitar pensar que no és cert, que puc fer per sentir-me millor amb elles sense comentar aquest problema amb elles directament?
Gràcies per llegir-ho❤️
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/09/2020 09:26
Hola!

Sembla que la teva inseguretat fa que dubtis de la seva amistat. És veritat que a vegades les amistats no hi són en el moment exacte que les necessites (perquè no els ho hem dit directament, perquè tenen altres problemes, perquè no saben com ajudar...).

Per tant, quan tinguis aquests pensaments desagradables, intenta centrar-te en el més important: elles es preocupen per tu, t'escolten i les escoltes, esteu bé juntes i voleu estar juntes. 

Hauràs d'aprendre a detectar aquests pensaments desajustats i a fixar-te en les accions reals. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: