-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 30/09/20 14:41
Amic
Hola,
El cas es que aquest gener em vaig barallar amb un amic meu, i vam estar com 3 mesos sense parlar-nos, pero just la setmana abans de confinament vam començar ha parlar altre cop. El problema es que amb el confinament ens vam distanciar molt i ara q ha començat el curs gairabè no hem parlat i quan ho hem fet els dos estavem talladissims . A mi m'agradaria que tornessim a ser amics pero no se que dir-li ni com fer-ho. Que faig?

Gràcies per tot!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/10/2020 09:20

Hola!


Doncs la millor manera és tornar a iniciar la conversa! Si tots dos teniu ganes de recuperar l'amistat, ja veuràs com, mica en mica anireu sentint-vos més còmodes l'un amb l'altre i recuperant la vostra intimitat. 


Potser no cal que parleu directament de la vostra relació sinó, simplement, comença parlant sobre coses més banals com l'escola, el professorat, els deures... i mica en mica tornareu a recuperar la vostra relació, ja veuràs!


Una abraçada!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: