-
-
Any: 2001
Comarca: Conca de Barberà
Data: 03/10/20 18:43
contagi si o no
Hola, l'altre dia em vaig trobar un satisfyer a l'habitació de la meva germana, i jo em pregunto si el puc utilitzar sense necessitat de netejar-lo i agafar una ITS

Explico millor: la meva germana porta 2 mesos vivint a París amb el seu nòvio i jo ahir remenant per la seva habitació me vaig trobar el satisfyer i jo vull utilitar-lo.

La meva pregunta és que si la meva germana tingués alguna ITS i va utilitzar el satisfyer tal cual sense cap condó ni res, directe a la vagina i després d'usarlo no el va rentar amb sabó o amb el que s'hagi de rentar (el va guardar directament a la capsa) i jo ara l'utilitzo sense cap condó i sense rentar-lo em podria passar la ITS a mi o els bacteris de la ITS ja s'han mort pq fa dos mesos que està allà sense ús?

Obviament jo el rentaré abans d'utilitzar-lo pq porta allà tancat dos mesos i jo no em vull ficar algo amb pols i brut i estancat a la vagina però pregunto per curiositat.

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/10/2020 09:31
Hola,

Les joguines sexuals són d'ús personal i la higiene és un element important a tenir en compte.

Quan es comparteixen joguines sexuals entre diferents persones també es poden transmetre ITS, per tant és important utilitzar preservatius o mètodes de barrera i netejar bé la joguina (amb productes adequats pel material).

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: