-
-
Any: 2002
Comarca: Cerdanya
Data: 04/10/20 16:53
Dits
Hola, t'escric perquè tinc un problema. He intentat de totes maneres fer-me dits però mai aconsegueixo que entrin dos o més. La meva parella també ho va intentar però tampoc pot. El cas és que sí que estic lubricada, ho noto, i a l'hora d'entrar un dit si funciona. Però quan són més, sento que no entren, que em fa mal. També he provat diferents mètodes d'excitació i ho aconsegueixo, menys que entrin.
No sé què fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/10/2020 10:28
Hola, 

T'animem que puguis consultar amb la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu centre d'atenció primària o amb una fisioterapeuta especialitzada en sòle pèlvic, per a que puguin explorar la zona i detectar si hi ha quelcom que requereixi tractament.

També sería interessant que poguessis observarte, mira't amb un mirall, a vegades podem detectar que l'himen és més gruixut, més prim, inexistent, fracturat, etc... i et donarà informació de com ets i com aquesta zona del teu cos (que sovint coneixem poc).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com  

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: