-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 15/10/20 20:18
SUCRE
Estic intentant reduir el sucre però molts cops tinc la tentació d emenjar alguna cosa dolça. La meva pregunta és : com puc substituir el sucre? He vist un munt d'aliments (stevia, mel, jarabe de maple...) però no me'n fio gaire.
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/10/2020 08:44

Hola! El sucre té un component addictiu, és per això que sents la necessitat de menjar-ne. El millor que pots fer és reduir-lo i si vols menjar coses dolces, que siguin naturals i "real food": mel, xocolata negra, fruita... El millor de reduir el sucre és que de cop comencem a notar més la dolçor dels aliments naturals! Has provat de tirar-te mel al cafè, infusions, iogurts...? Fins i tot t'hi pots posar una mica de canyella en pols!

Gràcies per escriure'ns!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: