-
-
Any: 2005
Comarca: Montsià
Data: 17/10/20 00:58
Pares estrictes
Hola, no se si es algo q hauria de posar aqui pero m'afecta i necesito consell. Tinc 15 anys i tinc uns pares molt estrictes. No em deixen surtir practicament de festa ni de nit ni res i menys ara per lo del covid (aixo ho entenc). Les meves amigues i el meu entorn fa 4 vegades mes del q en deixen fer i io me sento molt frustrada, molt limitada. Ho he parlat amb ells pero no sedeixen i no se q mes fer per a trobar un punt mig i sentirme be d'una vegada. Algun consell? Moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/10/2020 09:27
Hola!

Doncs és una situació complicada, perquè els pares tenen certa autoritat sobre nostre només pel fet de ser els nostres responsables. 
Intenta parlar amb ells, des de calma, explicant com et sents, què t'agradaria aconseguir i buscant petites victòries i petits pactes. Potser no aconseguiràs que canviin de cop, però si aconsegueixes tranquil·litzar les seves pors (que consumeixis alcohol, que disminueixis el teu rendiment acadèmic, que et passi alguna cosa...) potser podreu arribar a un acord. 

Molts ànims!!

Ah! i recorda! Fes-ho sempre des de l'amor i la calma, perquè des de la confrontació i la baralla difícilment ho aconseguiràs. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: