-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 21/10/20 17:05
No em veig/trobo el clitoris
Hola! Primer de tot vull agrairvos la feina que feu i el servei que doneu! A mi m'ajuda molt!
Bueno, doncs jo tinc 15 anys i mai m'havia cridat l atenció masturbarme, pero sabia q ho volia fer perq la majoria d amigues meves ho feien i perq també volia sentir plaer, però em feia molta cosa, por, etc... Fins que un dia vaig intentar fer-ho, primer de tot vaig buscar a internet com ho havia de fer i vaig veire que lo millor éa tocarte el clítoris (vaig mirar imatges per saber on era). Així q jo, amb una mica de por, vaig començar a tocarme els llabis vaginals i "tot lo altre" però vaig veure que "no tenia" clitoris, tenia el caputxó per estava com molt enganxat als llavis i de dins seu no en sortia el clitoris. Avui ho he tornat a provar i tampoc, ni mirant videos per exitarme, no m'ha sortit la boleta de dins el caputxó. Pot ser que hi hagi vulves sense clítoris? O vulves amb el clítoris molt cap en dintre que no es pot tocar? (esq el me caputxó tampoc sem pot obrir bé és a dir jo l intento obrir pero no puc pq és petitó i tancat i no hi veig cap boleta dintre. Si em poguessiu respondre em farieu un vran favor! Merci!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/10/2020 16:33
Hola, 

Com bé dius, el primer de tot és saber on està cada cosa, observar-te, saber detectar on està el clítoris, l'entrada de la vagina, la uretra,... i a poc a poc, anar acaronant les diferents zones i veure què sents. 

La zona del clítoris la pots estimuar sense haver d'estimular directament el clítoris. El clítoris sovint per deixar-se veure fora del caputxó ha de tenir una erecció i per a això hauràs d'estar excitada.

Segueix explorant, t'adjuntem un video on pots veure diferents formes de masturbació amb vulva: https://youtu.be/8

BOJWa8takY">

BOJWa8takY 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.