-
-
Any: 1994
Comarca: Alt Camp
Data: 29/10/20 19:35
Topiromato
Hola, faig aquesta consulta en castellà pq he fet la mateixa consulta a un altre lloc, però no sé si em contestaran.. així que...
Hola, necesito saber una cosa por favor... Yo tomo topiromato, pero creo que no tengo epilepsia. Creo que me recetaron topiromato por atracones. Pero yo pregunto puede ser que si por ejemplo antes de tomar topiromato no tenia dolor de cabeza puede ser que dejar de tomarlo de golpe te peoduzca dolor de cabeza? Esk tomaba 100mg pero no me hacia nada con la comida..y yo quiero adelgazar. Y en parte estoy guardando la medicación que me toca de topiromato por hacer una sobreinjesta. Lo pienso hacer. Bueno una vez ya lo hice con 25 pastillas o asin y ahora lo haré con las que recapta. Quizás si son sólo 6 pues 6. Y tmbn hace meses que me duele la barriga y no sé si es por la medicación o que. Que a parte de topiromato tomo otras.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2020 09:40

Hola! La veritat és que nosaltres no et podem contestar, ja que som psicòlogues i no metges. Et recomanem que vagis al metge per resoldre tots aquests dubtes.

Gràcies per escriure'ns!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: