-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 04/11/20 16:47
Sexe
Bones, quan faig l'amor amb la meva nòvia no ejaculo, cosa que fa que estigui preocupat.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2020 09:28
Hola, 

Et passa també quan estàs sol? És a dir, quan et masturbes tampoc pots ejacular? I en parella, només et passa durant la penetració o si et masturba o et practica sexe oral tampoc pots? 

Com veus, ens sorgeixen moltes preguntes per a poder donar una resposta concreta, però en tot cas, et diríem que si no has ejaculat mai, potser encara no han madurat els organs sexuals interns. Si amb altres pràctiques sí que ejacules, aleshores potser t'animaríem a que un metge pogués explorar-te i veure si hi ha algun grau de fimosi o algun altre tema físic que dificulti l'ejaculació. Si tot està bé, aleshores, el millor seria contactar amb una psiòloga especialitzada en sexologia clínica. 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: