-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 07/11/20 20:05
Ns el que em conve
A l'estiu del 2019 hem vaig liar amb qui era el meu crush desde 2017 o aixi. Va ser tot meravellos fins que a nadals hem vaig asaventar que es veia amb altres noies a part de mi, no li vaig dir res pero hem vaig allunyar d'ell. Desde llabors hem estat parlant molt pero mai hem arribat a tornar a quedar ni res(a mi me ha seguit agradant sempre) ara mateix estic començant algo amb un noi nou pero el crush hem torna a parlar i obvio que jo preferixo al crush pero ns tampoc vull deixarho de intentar amb el nou pq se que realment qui me conve es el nou. Que faig?? Faig cas als meus sentiments o al que realement hauria de sentir??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2020 09:32
Hola,

La decisió no és gens senzilla però nosaltres no podem dir-te què decidir.

Si el crush torna a parlar-te, potser podries ser sincera amb tu i amb ell i explicar-li com et vas sentir, potser si ets sincera amb tu mateixa i li expresses el que et va fer allunyar-te d'ell potser coneixes una part d'ell que pot ajudar-te a decidir.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: