Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Garraf
Data: 08/11/20 13:46
Grup d'amics
Bon dia,
Escric aquesta consulta perquè a mi m'agradaria tenir un grupet d'amics, ni que fòssim 3 o 4, però tenir un grup i quedar amb ells. Jo no he sigut mai de tenir molts amics, tinc alguns amics "sueltos" a l'Institut, però no sóm un grup d'amics i no quedem gaire. Cada curs he fet alguns amics però quan ens han canviat de classe em deixat de ser-ho. Em costa bastant fer nous amics, el que m'agradaria es fer un grup d'amics amb els de la classe, ja que em cauen molt bé i ja ens coneixem.

Com deia, tinc un amic aquí i un allà, la meva classe està dividida en grupets i jo sento que no encaixo enlloc. No quedo quasi mai, i si alguna vegada quedo és amb una persona sola, mai amb un grup. Moltes vegades em sento sol i trist, perquè veig que la gent queda i jo estic sol.

Necessitaria que em diguéssiu com puc fer-ho per crear un grup d'amics o entrar en algun de la meva classe. Com puc tenir dos o tres amics per quedar amb ells i no estar a casa sol el cap de setmana??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/11/2020 07:51
Hola!

Des d'aquí t'animem a ser sincer i preguntar a alguns d'aquests amics, si algun dia pots quedar amb la seva colla, veuràs que respondran millor del que t'imagines!

També pots intentar fer un grup amb els que coneixes i veure com es relacionen entre ells. 

Potser et toca a tu portar la iniciativa i crear un petit grup de whatsapp, que sigui obert, i que permeti que altres persones s'hi puguin afegir. Comença per exemple, quedant amb algú i convidant a una tercera persona a venir. Segons com vagi, podeu decidir anar quedant tots tres ;)

Mica en mica, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: