-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 08/11/20 15:18
Problemes familiars
Bé, doncs el meu problema és el següent: la meva mare es va divorciar del meu pare en plena quarentena, a l'abril. El cas és que ma mare portava temps volent-ho fer, però tenia por perquè sabia que el meu pare no s'ho prendria bé. Ella es va quedar a viure a casa i ell va anar-se'n a viure al pis del meu avi (estem en custòdia compartida) però el meu pare està fatal, i en sis mesos la cosa no millora. Es baralla amb la meva germana (de 12 anys) perquè queda amb les amigues i arriba més tard del que ell li diu, però insulta a ma mare, a ma germana, pega cops a les portes, a les parets, es tira al terra... En fi, que em costa molt aguantar això cada setmana i no serveix de res parlar i dir-li que no aconseguirà res fent això. Va al psicòleg però tampoc l'ajuda. Gràcies per llegir-me.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:16
Hola!

No és fàcil assumir una ruptura, i algunes persones necessiten un temps d'adaptació (encara que siguin adultes). És important que puguis parlar amb el teu pare sobre com et sents quan ell reacciona així. Si, tal com has dit, no serveix de res, potser t'aniria bé que ho parlessis amb algú de la teva família (avis, tiets o tietes...) que puguin parlar amb el teu pare per ajudar-lo. 

Adaptar-se a una nova situació necessita temps... Busca persones de confiança a qui puguis explicar com et sents, també ho necessites tu. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: