-
-
Any: 2002
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 11/11/20 00:23
Por a tenir relacions sexuals
Bon dia, la meva parella(19) i jo(18) portem 5 mesos i només ho hem fet un cop (la nostra primera vegada). Després de fer-ho em vaig rallar força per si estava embarassada encara havent comprovat diverses vegades que el preservatiu no s'hagués trencat. Es per aquest motiu, el de poder-me quedar embarassada, pel qual no mantenim relacions sexuals amb penetració. Podrieu ajudar-me amb aquesta por, ja que tinc moltes ganes de fer-ho però això m'ho impedeix.
Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:29
Hola, 

La por és una emoció bàsica i en moltes ocasions ens obliga a cuidar-nos. L'antídot de la por és la protecció, si utilitzeu el preservatiu de forma correcte, és a dir, portant-lo posat en tot moment en el que hi ha contacte entre vagina i penis, i que quan ejacula, retireu de l'interior de la vagina el penis, i comproveu el preservatiu, ho estareu fent genial. 

El preservatiu, però, es pot trencar, i si això passa, haurà estat un accident, i per a aquestes situacions existeix la píndola de l'endemà.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: