-
-
Any: 2008
Comarca: Selva
Data: 11/11/20 20:24
Primer amor
Bon dia,
Tinc 12 anys i, fins ara, mai he estat enamorada de ningú ni he sortit amb ningú. Però al arribar a 1r d'ESO he notat que hi ha un noi de la classe que m'agrada. Quan estic amb ell noto papallones a l'estómac i no penso en res més que no sigui en ell. El cas es que crec que jo no li agrado, perquè ni tan sols som el que se'n pugui dir amics. En el fons, què puc fer? Es probable que els sentiments m'estiguin enganyant i no n'estigui enamorada?
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:25
Hola!

Pel que expliques, sembla que aquesta persona t'atrau. Ara és qüestió de veure si aquesta atracció és mútua o no. També pots intentar apropar-te a ell i conèixer-lo una mica més. Així, si parles amb ell, podràs veure com et tracta, com et sents i com pensa, i d'aquesta manera, poder decidir si et continua agradant o no...

Ves veient i ves observant com et sents, val?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: