-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/11/20 23:04
No se que sent...
Hola,
Us escric perquè hi ha un tema que em dona voltes al cap i necessito la vostra opinió.
El tema és que durant la quarentena em va obrir un noi, obviament en el seu moment no li vaig donar gaire importància perquè sabia que per la quarentena tothom obria a gent per coneixer i tal. La cosa és que parlavem cada dia, ens preguntàvem coses, després ens va donar per enviar-nos respostes amb fotos i aixo. Vam quedar un parell de cops quan ja es podia sortir per fer esport i tal però sempre amb amics, en aquell moment ell tenia novia. La cosa es que al cap d’un temps em vaig adonar que si seguia parlant amb mi era pk al menys tenia interes i tal i vem seguir parlant durant cada dia i encara seguim. Ara ha deixat a la seva novia i m’han dit q només es parla amb mi però no se si es cert perquè no crec q es centri només a parlar amb mi bàsicament pk si no te res serio amb ningú... Creus que hi ha algun interes? Hauria de fer alguna cosa, explicar-li com em sento? Vivim a 45 min mes o menys l’un de l’altre i no se si val la pena arriscar-se. A mi m’agrada però tmb m’agradaria coneixel mes pk hem quedat molt pocs cops i crec q el millor es parlar cara a cara. M’agradaria quedar amb ell però a soles i nse si voldrà. Em fa por arriscar-me, que faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:25
Hola!

Doncs si no ho tens clar, pots anar veient com et sents i com evoluciona ;) A vegades no sabem on ens portarà una relació, per això és important anar-la analitzant. 

I si et ve de gust quedar amb ell a soles per conèixer-lo una mica més, endavant!! Proposa-li quedar i a veure què et diu i com reacciona, així també tindràs una resposta. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: