-
-
Any: 2007
Comarca: Garrigues
Data: 13/11/20 18:57
.
Hola! Us explico que a casa no estic gaire bé... Els meus pares em piquen i m’insulten i em diuen coses molt lletges, sempre em diuen que al ser menor d’edat em tindré que aguantar fins als 18. Jo tinc novio i es mes gran que jo, ella al principi em va deixar i li va semblar molt bé, pero amb el temps ja no tant... ja porto amb ell 1 any, no se si ho estic fent malament però ja estic a l’adolescència vull tenir la meva privacitat, vull tenir temps per mi sola, poder estar amb ell sola però no em deixen, i ara sempre em piquen i em diuen sempre coses molt lletges de ell de mi, em fan sentir molt malament... moltes vegades em vull suïcidar, ofegan-me però després penso. Que em recomanés perquè estic molt malament i els vull denunciar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/11/2020 08:23
Hola!

Des d'aquí et recomanem que busquis ajuda a adults de referència del teu entorn, des de darrera una pantalla és difícil orientar-te en aquests casos. 

Parla amb algun professor/a, o amb algun familiar amb qui et sentis còmode per explicar el que passa a casa. Llavors, amb la seva ajuda podreu prendre les decisions i mesures necessàries per aconseguir el teu benestar. 

El més important és que tinguis el suport d'altres persones. Busca-les i t'ajudaran, ja veuràs.

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: