-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 15/11/20 21:15
Parts íntimes
Hola, que tal? Volia comentarvos que algun dia passarà, encara que no tingui cap pressa, que tindre relacions sexuals i això. Volia dir-vos si se sent l'olor de la teva vulva quan et masturbin amb la boca (sexe oral) i quina olor fa o amb quins productes aniria be una bona higiene i 'olor' bona, es a dir no desagradable. També si als homes o dones els hi sol agradar la olor aquesta i aixo.
Tinc molta curiositat per aquestes coses ja que tinc novio desde fa poc i penso en aquestes coses.
He de dir que sóc verge i només me liat amb ell (amb i sense llengua) i tot perfecte.
Mercii per tot
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/11/2020 09:34
Hola,

Que els genitals facin olor és completament normal, però no és una olor desagradable, al contrari, pot ser molt excitant.

Si notem que els nostres genitals fan una olor desagradable, sentim molèsties o picors, aleshores és important consultar amb la llevadora o ginecòloga perquè pugui valorar si tot està correctament.

No s'ha de posar cap producte perquè els genitals facin "bona olor". El recomanable és netejar-los amb aigua quan et dutxes i ja està.

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: