-
-
Any: 2004
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 16/11/20 15:45
Com ho canvio
Em Porto bastant bé amb gent de la meva amiga classe i a optativa ens barregem amb altres classes aleshores hi ha un nen que m'atrau bastant pero crec que el miro molt freqüentment i l'intimido, és porta amb una ex-amiga meva i sempre al sortir del cole anàvem cap a la mateixa direcció i quan sortia sempre mirava si ell havia sortit o no.
No me liat mai i mai m'he relacionat amb nois sempre amb noies però físicament demoment m'agraden el tipus, aleshores ns que fer si tallar-ne una mica, si es normal....
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/11/2020 09:24
Hola!

Quan ens atrau una persona és natural que tinguem ganes d'apropar-nos i saber més d'aquella persona. També és veritat que hem de ser conscients de com ho rep la persona i, si se sent incòmode, respectar-la i  posar una mica de distància. 

Pel que expliques, aquest noi no està gaire còmode amb les teves mirades... així que potser hauràs de posar una mica de fre i intentar no mirar-lo tant per no intimidar-lo. 

En algun moment pots intentar parlar amb ell, per veure si et segueix la conversa... i tindràs una resposta sobre el seu interès cap a tu. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: