-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 19/11/20 17:38
No se que sent 2
Bones!
Sóc la mateixa que parlava de que m'havia obert un noi per la quarentena i tal...
La cosa és que ja li vaig proposar de quedar els dos sols però quan tenia novia, i em va dir que si, al principi, però després semblava que posés moltes excuses i al final com us vaig dir vem acabar quedant però amb amics. A part, una amiga meva que coneix a la seva nòvia em va dir que ella encara tenia fotos amb ell a l'instagram per tant començo a dubtar de si realment ho han deixat.
Jo no em vull posar en una relació que no es meva i no vull perjudicar a ningú, però m'agrada aquest noi i no sé que fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/11/2020 18:56
Hola!

Doncs de moment sembla que tots els indicis diuen que ell continua amb la parella... Per tant, hauràs de fer-li la pregunta de manera més directa o bé distanciar-te una mica fins que aquest tema estigui més clar. 

A vegades les altres persones no son clares amb les seves intencions i ens poden fer dubtar molt dels seus sentiments. Si notes que l'ambient és "estrany" i que no acaba de ser directe, el millor serà que posis distància fins que sigui més clar.

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: