-
-
Any: 2005
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 23/11/20 15:57
m'agrada un noi de la meva classe
Hola, te explico veus que magrade un noi de la meva classe i l'any passat vam tindre "algo raro" i per culpa de la cuarentena no vam tindre res al final perq ens van confinar i no parlàvem bueno si sol per deures i coses així. Veus que fa 1 semana que m'ha començat agradar un altre cop, i ell en aquell moment tenia novia, veus que la semana pasada el dilluns crec ens diu a la classe bueno la majoria que ha tallat amb la seva novia de 3r de la ESO més cría no pot ser pero bueno. Doncs fa 2 semanes vam quedar un cap de setmana amb la colla la mitad de la classe, i veus que me parlava super bé tontejabem tot el rato I mira que en aquell moment tenia novia esque flipo, i veus que ahir vam quedar Diumenge, i vam quedar 3 noies i 3 nens i ell estaba, veus que un amic fa bueno estabem amb rotllana i fa bueno ya sabem aquí tots que t'agrada tal X i que parlo ante ell i me diu que de moment no vol res i que tmpc me desilicione ni tampoc me ilusionó això no ho diu ell eeh ell estaba súper nervios agafant el móvil i esque ademes el nen es molt tímid doncs això no sé que fer ell diu que sap que li agrado pero se feia el tonto, nose que fer realment crec que m'ha rechazat per no fer-me mal tampoc m'ha obert ni res preocupantse per mi pero per una part l'entenc perfectament acabe de tallar amb una noia i segur que encara està pillat per ella, esque hará hem fa molta vergonya parlar amb ell com procesare si ell ya ho sap osigui no se si me entens, bueno voldria algún Consell o alguna ajuda? Tinc que sudar de ell? O deixarli temps? help siusplau, I MOLTES GRÀCIES PRECIOOSA❤️🙌🏼
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/11/2020 19:04
Hola!

Doncs si ell ja sap què sents i no fa cap moviment per apropar-se a tu... sembla que ja tens una resposta, no trobes?

Potser és moment d'intentar posar una mica de distància i, si vols, prendre't un temps a veure si ell fa alguna senyal (unes setmanes), però si veus que no mostra interès cap a tu... hauràs de començar a passar pàgina. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: