-
-
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 25/11/20 07:13
La meva cosina
Hola, fa dues setmanes estava a casa l'àvia i després de dinar la meva cosina es va anar a rentar les dents (jo en tinc 16 i ella 17). Em van venir ganes d'orinar, i vaig entrar. Ella em va dir si volia que sortís. Li vaig dir que no, ens hem criat com germans i no m'importava. De cop veig que ella es va quedar parada mirant-me el penis i va dir "Carai cosinet, quina artilleria... no saps pas què et faria !!". No li vaig ni contestar. Però fa una setmana, a l'insti, després de fer educació física, ens fan dutxar de 4 en 4 per lo del COVID. Mentre ens dutxàvem, un amic va dir que anava super calent perquè no ho feia amb la novia pel confinament. I l'altre amic, que jo ja sabia que era el follamigo de la meva cosina, va contestar mirant-me a mi "jo el que trobo a faltar és fotre un polvo amb la teva cosina... saps que té el millor pussy que he provat ? A més té el clítoris sortit i només tocar-li amb la punta de la polla ja es corre !!". Des de llavors que no paro de fotre'm palles pensant amb la meva cosina i la seva vagina multiorgàsmica. Em podeu dir què puc fer per treure-me-la del cap ? M'estic tornant un degenerat ? Ara evito coincidir amb ella !!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/12/2020 10:03
Hola, 

Les fantasies, fantasies són però quan venen de pensaments que ens incomoden o que considerem incorrectes aleshores volem evitar-los.

El fet d'evitar-los pot fer que encara apareguin més. 

Que tinguem fantasies no significa que passi en la realitat, per tant, si és una fantasia, dona-li el pes que ha de tenir, només és una fantasia.

Gràcies per escriure'ns i per utilitzar el consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: