-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 27/11/20 00:14
Es pot trencar el preservatiu?
Els pèls del penis quan estan creixent, més durs i punxeguts (després d'haver-los depilat), pot ser causa de ruptura encara que sigui per la base del preservatiu (i del penis) o poden tenir algun altre problema/dificultat o sense preocupacions per aquest tema?

Moltes gràcies a tots!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/12/2020 10:06
Hola, 

Els preservatius en general són força resistents i els pèls no haurien de trencar-los o malmetre'ls si estan en bon estat. Però no ho podem garantitzar.

Com a problema o dificultat, és possible que aquests pèls que estan començant a sortir puguin irritar els genitals de la teva parella, ja que el fregament pot fer que irritis.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: