-
-
Any: 2003
Comarca: Berguedà
Data: 18/12/20 15:02
Amor i menjar
Porto tota la vida obsessionada amb el menjar i l’esport, tot i que mai he anat a psicolègs ni res. Porto uns mesos sortint amb un noi del qual estic molt enamorada, pero sento que depenc molt d’ell. Si qualsevol dia tenim una petita discusio o qualsevol dia aixi, em venen ganes de desfogar-me provocant-me el vomit o deixant de menjar. No acabo d’entendre perq hauria d’anar relacionat un tema amoros amb l’alimentacio. Que en penseu? Gracies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/12/2020 09:46
Bon dia! Primer de tot, gràcies per contactar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa. Les emocions i la nostra alimentació van molt de la mà, pensa que quan estem nerviosos a vegades se’ns tanca l’estomac i no tenim gana, doncs passa el mateix amb totes les emocions. El consell que et donem és que busquis diferents maneres de treure aquestes emocions, pot ser escrivint el que estàs sentint, escoltant música, etc. Evitant utilitzar el menjar per expressar el dolor, perquè aquestes conductes amb els menjar són poc saludables i perjudicials per a la teva salut. Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: