-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 06/01/21 00:54
Grans
Hola, no sabia a quina secció posar aquesta consulta, però crec que aquesta és la més adequada.
El mes passat (em va passar tres vegades) hi va haver-hi dies que mapareixia una mena de picada ( com la de un mosquit) al començament de la ma. Poc despres apareixia grans petits als costats i després s’ajuntaven i formaven un de gran . Aquesta mena de reacció aproximadament durava dos hores i a vegades també mapareixien grans al cap. (obviament em picava)
Avui maparescut el mateix tipus de grans pero en el aductor (sempre, nomes m’havien sortit al principi de la ma).
M’hauria de preocupar? (No ho he fet perqué normalment les picades de mosquit em fan reacció)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/01/2021 10:23
Bon dia! Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres per explicar-nos el que et preocupa! Et recomanem que t’adrecis a un professional, un dermatòleg, per a què et vegi les reaccions expliques. Nosaltres som psicòlogues i no podem ajudar-te en les reaccions de la pell. Per altra banda, els grans són un dels canvis corporals que apareixen en l'adolescència, tots n'hem tingut i el millor per cuidar-nos la pell és anant al dermatòleg per a que ens recepti alguna pomada per al nostre tipus de pell.  Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: