-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 11/01/21 18:12
Edat per perdre la virginitat?
Hola, sóc un noi de 13 anys, tinc un problema és que jo vull perdre la virginitat ara, amb aquesta edad (Que la vulgui perdre ara no vol dir que ho hagi de fer), el cas és que si algun dia tinc la oportunitat de perdre la virginitat, doncs no se si tinc l'edat perfecte per fer-ho, quina és la edad per perdre la virginitat?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/01/2021 10:57

Bon dia! Doncs la veritat és que no hi ha una edat adequada per aquestes coses, cada persona és un món. El més important és que tinguis clar que ho vols fer, que et sentis preparat i que, per anar bé, estigueu a gust i amb confiança amb l'altra persona.

Quan sigui el moment ho sabràs :) Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: