-
-
Any: 2006
Comarca: Urgell
Data: 14/01/21 22:10
Tinc por de perdre el control
Porto un any y mig obsesionada amb una profesora, fa sus antes q en Vai començar a obsesionar amb Gent per oblidar els meus pensamientos el caso es q Durant el confinament vaig enviarlo un correu a la profesora dienli q estaba obsesionada amb ella y ara man prohibit parlar amb ella i a deixat de Ferme clase vull matarme pero ns pk no puc no matreveixo tinc por pero cada Vegada en tinc mes ganes de fero ok les Neves amigues en diuen q jo sol dic q en vull matar per cruzar latencia ns k ferr necesito parlar amb aquella profesora
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/01/2021 09:24
Hola!

El que ens expliques és una situació greu. Si aquesta idea de treure’t la vida està molt present en tu, caldria que ho comentessis a casa i busquéssiu a un/a psicòleg/ga per tal de poder treballar-ho.

El més important es que intentis aturar aquests pensaments obsessius cap aquesta professora. Cal que ocupis el temps en altres assumptes, buscar alguna activitat que et mantingui distreta. Un altre de les coses que hauries de fer és assumir la realitat tal qual és, i comprendre que per molt que això t’obsessioni, la situació no canviarà.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: